Min favorit – frostade Kivi

Bilder: Purple Area

Om det är något man aldrig kan få för mycket av så är det ljuslyktor. Det ger ett så härligt lugn och och mysig stämning plus att det är väldigt vackert. Jag fyller gärna huset med massor av levande ljus. Inte bara till fest utan gärna annars också, ibland varje dag. Det är mysigt på vintern när man kurar inne i värmen och stämningsfullt på sommaren när man sitter ute på terrassen. Fina ljuslyktor passar helt enkelt när som helst. Jag har en favorit som vid det här laget känns som en riktig klassiker – Iittalas frostade ‘Kivi’. Just den frostade passar mig bra eftersom jag inte är så färgglad av mig utan tycker bäst om grått i alla de nyanser tillsammans med vitt, svart och trä. Till det tycker jag det blir väldigt fint med frostade Kivi. Jag sätter dem gärna i små grupper och blandar stora med små. Ju fler desto bättre och en perfekt ”gå-bort-present”!

/Susann/ Purple Area

1 kommentar
   Dela med vänner

Kommentar på “Min favorit – frostade Kivi

  1. Jess skriver:

    Jag håller med till hundra procent. Den frostade ger superskön myskänsla.
    Otroligt fina foton. Får mig att må bra :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>